Restauratie voordeur en nieuwe Winkelpui

Voor een klant uit Venlo hebben wij een nieuwe winkelpui ontworpen gemaakt en geplaatst.

De winkelpui moest aansluiten op de antieke voordeur die wij al eerder hadden gemaakt voor deze klant. De kleine raampjes boven de grote raam is een bijzonder detail. Als voorbeeld werd het pand aan de achterzijde genomen waar ook een soortgelijk ontwerp van de bovenraampjes inzit. Om de Winkel weer een mooie vertrouwde uitstraling te geven passend in het oude gedeelte van de binnenstad is gekozen om de winkelpui iets terug te laten vallen in plaats van gelijk te houden met de buitenkant van het pand. Voorheen zat hier een lelijke witte kunstof winkelpui in. Voor het straatbeeld was dit geen gezicht. wilt u deze pui bekijken, de winkel waar deze nieuwe pui inzit is gelegen in de Nieuwstraat 17 te Venlo.  Er zit nu een winkel in die mede dankzij de nieuwe voorgevel erg goed draait.